Aluminium Serre

Voor welk ontwerp u ook kiest: speels, klassiek of modern, met een aluminium serre kunt u alle kanten op. Door de combinatie lichtgewicht en grote draagkracht leent dit materiaal zich uitstekend voor de bouw van een serre. Daarnaast is een aluminium serre onderhoudsarm en in elke gewenste kleur te vervaardigen.

  Jubileum

Kies een serre die past bij uw woning
Houd bij de keuze voor een aluminium serre rekening met uw type woning. Heeft u een klassiek gebouwd huis dan leent een karakteristiek materiaal als hout zich waarschijnlijk beter voor de bouw van een serre. Zowel aluminium als kunststof sluiten echter naadloos aan op meer eigentijdse woningtypes.

Geniet van meer licht en woonruimte
Meer licht en woonruimte; een aluminium serre biedt u beiden. Afhankelijk van uw ontwerp, constructie en materiaal keuze is een serre vrij snel op te zetten. Oriƫnteer u vandaag nog op de mogelijkheden en vergelijk offertes van serrebouwers bij u in de buurt. Het aanvragen van offertes is gemakkelijk en verplicht u tot niets.

Ervaringen van andere bezoekers

Gevonden wat ik zocht
"Ik wilde wel eens weten aan wat voor prijzen ik moet denken bij de bouw van een serre. Ideaal dat ik door het opvragen van offertes via deze website zo snel de informatie heb die ik zocht. "
Toegevoegd: T. van der Wou uit Leeuwarden
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Aan de slag
"Via een collega kwam ik op het idee wat offertes aan te vragen voordat ik met een bouwbedrijf in zee zou gaan. De kwaliteiten van verschillende serrebouwers zijn voor mij zo een stuk inzichtelijker geworden. Heb inmiddels een goede partij gevonden dus we kunnen aan de slag."
Toegevoegd: P. Rombout uit Utrecht
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Veelgestelde vragen

Heb ik een fundering nodig als ik een serre wil bouwen?
De aanbouw van een serre moet over het algemeen van een zelfde soort fundering worden voorzien als uw woning.

Hoe maak ik mijn serre inbraakproof?
Voorzie uw serre van goede sloten. Daarnaast kunt u uw serre onaantrekkelijk maken voor inbrekers door buitenverlichting te installeren en veel beplanting aan te brengen bij inbraak gevoelige plaatsen.

Wij proberen het aanvragen van offertes voor u als gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor meer antwoorden op uw vragen kunt u verder lezen bij 'veel gestelde vragen'.

Voordelen van een aluminium serre

  • Licht van gewicht
  • Veel draagkracht
  • Onderhoudsarm

Lees meer informatie over serrebouw:

Kies vandaag nog voor serrebouw. Vraag hier direct gratis offertes aan voor serrebouw door serrebouwers bij u in de buurt. Bent u een serrebouwer en wilt u offerte aanvragen ontvangen via deze website? Vul snel het formulier in, zodat een van onze medewerkers contact met u kan opnemen. Ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vraag direct en gratis vrijblijvende offertes aan voor serrebouw door uw postcode op de homepage in te vullen.   direct offertes aanvragen

Plus ons: