Houten Serre

Het duurzame en klassieke karakater van een houten serre spreekt veel mensen aan. Een houten serre sluit naadloos aan op klassieke woningen en is daarnaast sfeervol en tijdloos.

  Jubileum

Kenmerken van hout
Hout heeft een aantal aantrekkelijke eigenschappen die de aanschaf van een houten serre zeker het overwegen waard maken. Zo:

  • Ligt de isolatiewaarde van een serre van hout hoger dan bij materialen als kunststof of aluminium
  • Geeft een houten serre uw huis een warme uitstraling

Hier staat tegenover dat een houten serre jaarlijks meer onderhoud vergt dan wanneer u kiest voor een serre van kunststof of aluminium.

Selecteer de beste serrebouwer
Naast materiaalkeuze, de constructie en het ontwerp van uw serre staat of valt het resultaat met de kennis en kunde van uw serrebouwer. Maak het uzelf gemakkelijk en vraag via deze website eenvoudig meerdere offertes aan van serrebouwers bij u in de buurt. Het aanvragen en vergelijken van offertes van serrebouwers is geheel vrijblijvend.

Ervaringen van andere bezoekers

Kwaliteit en zekerheid
"Kwaliteit en zekerheid zijn bij de bouw van een serre erg belangrijk. Door van te voren offertes te vergelijken wisten wij direct waar we aan toe waren. Geen verrassingen achteraf. Super!"
Toegevoegd: T. van der Laan uit Zwijndrecht
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Succes verzekerd
"Offertes vergelijken via deze vergelijkingswebsite biedt je inzicht in de kennis en kunde van je vakman voordat je deze inhuurt. Succes verzekerd! "
Toegevoegd: B. de Zeeuw uit Zoetermeer
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Veelgestelde vragen

Kan ik het dak van mijn serre zelf schoonmaken?
Dit is geen enkel probleem. Met de juiste hulpgereedschappen en een stevige keukentrap kunt u dit prima zelf doen.

Heb ik een omgevingsvergunning nodig voor het bouwen van de serre?
Dit verschilt per situatie. Hierbij gaat het onder meer om het formaat van uw serre. Vraag voor meer informatie uw gemeente om advies.

Wij proberen het aanvragen van offertes voor u als gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor meer antwoorden op uw vragen kunt u verder lezen bij 'veel gestelde vragen'.

Voordelen van een houten serre

  • Keuze uit verschillende houtsoorten
  • Duurzaam en tijdloos
  • Een hoge isolatiewaarde

Meer informatie

Lees meer informatie over serrebouw:

Kies vandaag nog voor serrebouw. Vraag hier direct gratis offertes aan voor serrebouw door serrebouwers bij u in de buurt. Bent u een serrebouwer en wilt u offerte aanvragen ontvangen via deze website? Vul snel het formulier in, zodat een van onze medewerkers contact met u kan opnemen. Ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vraag direct en gratis vrijblijvende offertes aan voor serrebouw door uw postcode op de homepage in te vullen.   direct offertes aanvragen

Plus ons: